Projekt hjertepuder
Vi har modtaget over 1000 puder. De fleste er allerede afleveret til Ragnhild Jensen, der sammen med hendes hold fylder dem ud. Fyldet er doneret af DBO, der er forkortelsen for Dansk Brystkræft Organisation.
Har du lyst til at være med til at sy hjertepuder til nyoperedebrystpatienter?
Århus universitetshospital har et behov for ca. 8-10 puder om ugen.

Mønsteret til puden kan fåes ved henvendelse til Else Fenger eller på http://www.heartpillow.dk

Det, du behøver, er et stykke bomuldsstof, og for- og bagside behøver ikke være ens. Sy sammen efter mønstret med 1,5 cm sømmerum, men lad et stykke på langsiden stå åbent til fyld i ca. en håndsbredde.
Vendes og presses.
----
Kan afleveres til Else ved vore mødeaftener, der så samler sammen og videregiver dem til Ragnhild Jensen, der er koordinator for Århus området.
Ragnhild har en gruppe hjælpere, der lægger fyld i puden, dette fyld sponseres af Dansk Brystkræft Organisation, DBO.
Herefter afleveres puderne til hospitalet.

Har du lyst til at læse mere så se på
http://www.heartpillow.dk

Brev fra en modtager af hjertepuderne
Kære piger. Tusind tak for det smukke arbejde i laver til os brystcancer opereret. Jeg fik fjernet begge bryster og alle lymfekirtler den 22-11-2011 så det er kun 3.dagen men jeg har det godt.Jeg vil fortælle at da jeg kom op efter min opr.lå der 2 smukke hjertepuder til mig,de blev lagt op under begge mine arme og jeg kunne allerede mærke varme og kærlighed fra den person der har lavet dem,jeg har dem med mig alle vegne,jeg kan slet ikke undvære dem,endnu en gang tusind tak til jer alle der laver dette skønne arbejde. Mange kærlige hilsner fra Annette <3