Velkommen til vores hjemmeside

Velkommen til vores hjemmeside

Nu er den dejlig varme sommer ved at være gået, og det varer ikke længe, før vi har sæsonens første møde. Vi håber, alle har haft en dejlig sommer og fået syet en masse patchwork, som kan vises på Show & Tell.

Langt de fleste har betalt deres kontingent, men der mangler lige et par stykker! Så kik lige efter, om du er en af dem

Sæsonnens sidste møde

Vi havde en rigtig hyggelig og meget aktiv aften. Vi havde inviteret Ragnhild til at fortælle om hjertepuderne, og hvad det var, vi skulle, når vi nu skulle overtage projektet efter hende. Hun medbragte en del puder, plastikposer og en kæmpe kasse med fyld. I løbet af aftenen blev der syet flere puder, og alt fyldet blev brugt, så der var to sække med færdige puder, da aftenen var gået. 

Vi havde også et meget spændende og inspirerende foredrag af Marianne Wraa. Hun havde medbragt mange af sine smukke og meget sirligt udførte broderier. Der var både små billeder, dækkeservietter, vægophæng og store tæpper. Se billederne under programmet for juni.

Programmet for den næste sæson blev delt ud sammen med medlemskortet for 18/19 og indbetalingssedlen.

Til sidst ønskede vi hinanden en god sommer med en lækker flødebolle.

Bestyrelsen ønsker alle en rigtig dejlig sommer med sol og mange gode sy timer.

Maj mødet

Vi skulle denne aften sy små Log Cabin brocher, nøgleringe eller magneter. Det blev syet som stamps på
Magic Paper, der er så tyndt, at det kan blive inde i Log Cabin'en.
Det var noget småtteri at sy, men de fleste kom godt i gang, og flere blev helt færdige. Hjemme kan man sy det på symaskine, så går det lidt hurtigere! Se billeder fra aftenen under fanebladet program maj.

                                HJERTEPUDER
Da der desværre stadig er brug for rigtig mange hjertepuder til brystkræftopererede, har vi aftalt, at de, der har lyst,  næste gang på juni mødet - efter Marianne Wraas foredrag - vil arbejde med dette. Vi kontakter Ragnhild og hører, om hun kan komme og fortælle mere om, hvordan vi fylder og pakker puderne.
Vi har i foreningen købt stof til at sy af, så man er velkommen til at medbringe sin symaskine denne aften og hjælpe med at sy puderne.

På maj mødet blev der afleveret 51 hjertepuder, så nu er vi oppe på at have syet 1495 puder! 

April

Vi havde besøg Hanne fra "Hannes" i Vejerslev. Der var et fint udvalg af varer fra butikken, og Hanne havde sin mor med som hjælper.

                    

Påskepynt i marts

Vi skulle have haft besøg af Ulla Knudsgaard til et lille foredrag og lidt påskeinspiration, men hun meldte afbud.

I stedet havde bestyrelsen været i gemmerne og lagt hovederne i blød, så der var mange ideer og modeller, man kunne lade sig friste af.

Fugle i februar

Vi havde et rigtig hyggeligt møde med mange fremmødte, der havde medbragt stofrester og knapper til vores lille syprojekt.

Vi skulle sy små fugle, der kan hænge på en gren. Der blev uddelt et mønster og kort gennemgået, hvordan de skulle laves. Vi havde medbragt mange fugle til inspiration, samt vat, grene mm.
Der var mange medlemmer, der syede fugle, og flere nåede at få nogle helt færdige.
Se billeder fra aftenen under fanebladet program.  

Godt nytår

Vi kom godt ind i det nye år med en hyggelig sy aften allerede den  3.januar.

På næste møde i februar skal vi sy små fugle, så husk at se i programmet, hvad der skal medbringes af materialer og sygrej.

Decembermødet

Vi havde et hyggeligt møde med lækkerier og amerikansk lotteri, som vi plejer.
Igen i år fik vi en ekstra pose med præmier fra Hoffmann Hobby, og vi siger rigtig mange tak til Inge Lise.

I ønskes alle en glædelig jul
og et godt nytår.  
     

November mødet

Vi havde et godt møde, hvor der var mødt rigtig mange medlemmer op, og vi fik også fire nye indmeldelser til foreningen. D ejligt, vi er nu 71 medlemmer.

Det allerbedste er måske, at vi fik to nye bestyrelsesmedlemmer og en suppleant.
Lene Kock Simonsen og Eva Kjær tilbød at komme i bestyrelsen, og Birte Gjørtz tilbød sig som suppleant. Det er virkelig dejligt, at vi nu er fuldtallige, så der kan planlægges for den næste sæson.

Linette havde lavet et lille kit med en nisse på en gløggbrik, som blev uddelt.

Ændring af novembermødet

Vi blev i går aftes klokken 21.30 kontaktet af Linette fra Quilt my Design. Hun har influenza og havde håbet at blive rask, men må desværre melde afbud til i aften.
Det er rigtig ærgerligt - især for hende.

Det er i eftermiddags lykkedes os at få hentet julekittene hos hende i Vejle, så afbuddet betyder derfor "kun", at butikken ikke er med.

Generalforsamling

Vi havde vores årlige generalforsamling på oktobermødet, og der var mødt godt 30 medlemmer op.

Vi har haft en spændende sæson med mange forskellige aktiviteter, foredrag, besøg af butikker, specielle syopgaver, kræmmermarked samt almindelige syaftener. 

Bente og Hanne var på valg efter henholdsvis 9 og 6 år i bestyrelsen, og begge havde valgt ikke at genopstille. Desværre har vi ikke kunnet finde nye kandidater, og på aftenen var der heller ingen, der meldte sig. 

Det betyder, at vi nu kun er tre i bestyrelsen, og det er selvfølgelig for få til at lave arbejdet. Denne sæson er planlagt og vil fortsætte, som det er beskrevet i programmet. Men hvis der ikke i løbet af de næste par måneder melder sig nogle, der vil i bestyrelsen, kan vi ikke lave et program for sæsonen 18/19. Og hvad skal der så ske med vores forening? Kan det passe, at vi efter 20 sæsoner skal stoppe med foreningen? Men hvis der ikke er nogen, der melder sig inden nytår 17/18, ser vi os nødsaget til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i løbet af foråret med det eneste punkt at opløse foreningen.

Vi vil derfor kraftigt opfordre nogen til at komme på banen og melde sig til bestyrelsesarbejdet, så vi også efter denne sæson skal mødes den første onsdag i hver måned til en hyggelig aften.

Oktober mødet

Efter generalforsamlingen kom Ragnhild fra Hjertepude projektet og fortalte lidt om dette. Ragnhild er desværre selv blevet syg, så hun syr ikke mere og har derfor valgt at sælge ud af stof og bøger. Der var mange der fik gjort en god handel.

Vi vil stadig meget gerne have hjertepuder, da der desværre er god brug for dem.

Sæsonstart

Vi startede den nye sæson med en hyggelig sy aften, hvor Lis fortalte lidt om frysepapir og hvad det kan bruges til.
Trods det forfærdelige regnvejr var vi 30-35, der mødte op. Vi er nu godt 70 medlemmer i foreningen.


Næste måned har vi generalforsamling, og der skal vælges to nye til bestyrelsen og en suppleant. Vi har desværre ingen kandidater, så vi håber rigtig meget, der er nogle, der har lyst til at stille op. Vi har det hyggeligt i bestyrelsen, når vi mødes, ca. 5-6 gange om året. Både formand og kasserer fortsætter.
Hvad skal der ske, hvis der ikke kommer nye i bestyrelsen? Ja, det er et spørgsmål, vi også gerne vil kende svaret på, for tre i bestyrelsen er for få.
Men lad os håbe, det ikke bliver aktuelt at skulle svare på det.

Juni mødet

Vi havde et hyggeligt møde med kræmmermarked med mange forskellige ting. Programmet for næste sæson blev uddelt sammen med medlemskortet og indbetalingssedlen. Programmet kan desuden ses under fanebladet "program".

Vi  vil meget gerne opfordre jer til at komme med kandidater til bestyrelsen, da både Bente og Hanne går ud til oktober på generalforsamlingen efter mange års arbejde.

I ønskes alle en dejlig sommer med mange gode timer med sytøjet!

HJERTEPUDER ØNSKES - stadig!

Husk at vi stadig meget gerne vil have syet hjertepuder!   

Mønstret kan fås på møderne eller hentes på nettet - se adressen under fanebladet hjertepuder.



Siden starten på hjertepudeprojektet i 2009 er Aros nu oppe på at have syet 

                                1495
hjertepuder


    .